Ο Μύθος του Εξωγήινου Θεού

by - 30.11.23


Είναι επικίνδυνο να λες και να πιστεύεις ότι κάποιο άλλο είδος σε έφτιαξε ή κατασκεύασε ή σε τροποποίησε γενετικά άρα είναι ο Δημιουργός σου άρα ο Θεός σου. Ακριβώς όπως στην ταινία Προμηθέας ο τρελός επιστήμονας έκανε τόσο μεγάλο ταξίδι πιστεύοντας ότι θα βρει τον Δημιουργό του σε έναν άλλο πλανήτη και είχε την πεποίθηση πως και ο ίδιος είναι δημιουργός αφού έφτιαξε κι εκείνος το δικό του είδος “ανθρώπου” ένα ρομπότ.

Καταλαβαίνετε πόσο επικίνδυνη είναι αυτή η συλλογική πορεία και πόσο διαστρεβλωμένη είναι;

Κατά τον ίδιο τρόπο που ο Χίτλερ πίστευε στην Άρια φυλή, πως υπάρχει ένα ανώτερο ανθρώπινο είδος ίσως που έχει άμεση καταγωγή από τον “Δημιουργό”, άρα του επιτρέπεται να κάνει εγκλήματα στην άλλη κατώτερη.



Η βαθύτερη πεποίθηση σε όλα τα παραπάνω βασίζεται στο ότι υπάρχει κάποιο “λάθος” στη δημιουργία. Άρα μπορούμε να την κάνουμε καλύτερη ή να την τροποποιήσουμε γενετικά για να γίνει καλύτερη ή ακόμα και να την καταστρέψουμε γιατί δεν είναι καλή. Από αυτή τη νοσηρή πεποίθηση γεννήθηκε ο τιμωρός θεός που μισεί και θέλει να καταστρέψει τη δημιουργία του γιατί έχει κάποιο σφάλμα.

Κατά τον ίδιο τρόπο που κάθε μητέρα δεν θα σκότωνε το παιδί της γιατί είναι δικό της το αγαπάει και γεννήθηκε μέσα από το σπλάχνα της, κανένας αληθινός Θεός και Δημιουργός δε θα έβλεπε σφάλμα στην Δημιουργία του και δεν θα ήθελε το κακό της.


Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει καμία γενετική τροποποίηση από κάποια ανώτερη φυλή ή είδος προς μία κατώτερη φυλή ή είδος ούτως ώστε να φτάσει σε μια βιολογική ανάπτυξη-εξέλιξη. Η μόνη “τροποποίηση” που μπορεί να γίνει από κάποιο ανώτερο είδος για βοήθεια κάποιου κατώτερου, δεν γίνεται φυσικά σε κάποιο εργαστήριο, αλλά σε πνευματικό επίπεδο από ανώτερες διαστάσεις και καταστάσεις ύπαρξης. Αλλά κάθε τροποποίηση που λαμβάνει χώρα σε ανώτερες διαστάσεις από κάποιο Θείο ον που έχει φτάσει στη συνειδητότητα του Δημιουργού το κάνει μέσω της θυσίας του εαυτού του. Όπως είχε δείξει στην ταινία Προμηθέας. Έπειτα αυτή η θυσία ή τροποποίηση παίρνει χρόνια να εκδηλωθεί στο φυσικό κόσμο-”κατώτερα” επίπεδα ύπαρξης μέσω της εξέλιξης. Ένας άλλος τρόπος να καταλάβουμε αυτή τη μορφή θυσίας του εαυτού για εξέλιξη είναι η θυσία-θάνατος του Χριστού στο σταυρό. Θυσίασε το φυσικό του σώμα γιατί είχε φτάσει στην επίγνωση της αιωνιότητας άρα ήταν σε θέση να “νικήσει” το φυσικό θάνατο και να αναστηθεί. Μόνο ένα πλήρως συνειδητοποιημένο ον που ζει από την επίγνωση του Δημιουργού είναι σε θέση να “θυσιάζεται” προκειμένου να μεταμορφώνει-δημιουργεί τον εαυτό του από και προς άλλα επίπεδα ύπαρξης. (Κάθε μορφή θυσίας ενός ανώτερου πνευματικά όντος και στην περίπτωση του Χριστού αφήνει ένα ενεργειακό blueprint για τον υπόλοιπο κόσμο ώστε να είναι σε θέση να φτάσει στην εσωτερική επίγνωση της γνώσης που διατέθηκε μέσω της θυσίας)


Όπως εξήγησα και σε προηγούμενη ανάρτηση το κάθε επίπεδο ύπαρξης ή η κάθε διάσταση είναι μια αντανάκλαση της επόμενης-προηγούμενης και κατ' επέκταση του Δημιουργού. Οπότε κάθε φωτισμένο ον που έχει γνώση της Δημιουργίας έχει επίγνωση της πνευματικής ιεραρχίας. Και δεν χρειάζεται να εξαπατήσει το σύστημα για να δημιουργήσει. Αναγνωρίζει τον εαυτό του σαν τον Δημιουργό-μέρος του Δημιουργού οπότε δεν εμποδίζει την φυσική πορεία της Δημιουργίας που απορρέει από την ύπαρξη του Δημιουργού. Όποιες αλλαγές γίνονται σε φυσικό επίπεδο θα μπορούσαμε να πούμε ότι θεωρούνται νοθεία και βλασφημία προς την άρτια Δημιουργία και Δημιουργό. Όπως είπα και παραπάνω όλη η Δημιουργία είναι μια αντανάκλαση του Δημιουργού σε διαφορετικό επίπεδο άρα όλη η Δημιουργία είναι τέλεια γιατί είναι ο Δημιουργός.


Μπορεί να έχετε παρακολουθήσει πολλά βίντεο και περιεχόμενο σχετικά με τον Μύθο του εξωγήινου Θεού που είναι μέρος της “αποκάλυψης” που γίνεται εδώ και μερικά χρόνια από πολλούς δημιουργούς περιεχομένου και πλατφόρμες. Αλλά κατά πόσο τελικά μας εξυπηρετεί η πίστη σε αυτό το μύθο και τι σημαίνει αν τελικά κάνουμε αυτόν τον μύθο την πίστη μας; Αυτή η πεποίθηση που έχει λάβει αρκετή έκταση ακόμα και στην πνευματική κοινότητα κατά βάθος εξυπηρετεί την αρνητική ατζέντα που προωθείται από τους ανθρώπους που θέλουν να μείνουν στην εξουσία στον πλανήτη. Γιατί αν η ύπαρξη μας είναι αποτέλεσμα γενετικής τροποποίησης μπορούμε να συνεχίσουμε την γενετική τροποποίηση και να φτάσουμε στην τέλεια εικόνα του ανθρώπου με τεχνητά μέσα. Γεγονός που μας βγάζει από την διαδικασία της φυσικής-πνευματικής εξέλιξης πράγμα που έδειξε-κατάφερε ο Χριστός. Αν καταγόμαστε από τους εξωγήινους θεούς έχουμε την ίδια δυνατότητα με εκείνους. Είμαστε ανώτερα όντα άρα μπορούμε και πρέπει να συνεχίσουμε τα πειράματα μας στα κατώτερα όντα αφού είμαστε οι απόγονοι των “Δημιουργών” είμαστε οι Δημιουργοί. Πιστεύετε ο Ναζισμός έχει πεθάνει; Απλά άλλαξε μορφή και branding. Το ρέζους αρνητικό αίμα θεοποιήθηκε από τους πιστούς του εξωγήινου μύθου κάνοντας όσους έχουν άλλη ομάδα αίματος κατώτερους ανθρώπους και πειραματόζωα. Γιατί οι άλλοι όχι μόνο έχουν εξουσία σε φυσικό επίπεδο αλλά πιστεύουν πως έχουν και σε πνευματικό. Το θέμα είναι πως κανένα ανώτερο πνευματικά ον δεν πιστεύει πως έχει εξουσία σε κάποιο κατώτερο πνευματικά αλλά ούτε και θα την εξασκούσε.


Η αλήθεια είναι πως η ανθρώπινη μορφή μας, το ανθρώπινο σώμα, είναι η τέλεια Δημιουργία στον φυσικό κόσμο και δεν πάσχει, καθώς αν έπασχε δεν θα είχε τη δυνατότητα να “κατοικηθεί” από ένα πνεύμα τόσο φωτεινό και δυνατό πράγμα που απέδειξε ο Χριστός. Αν υπήρχε πρόβλημα με την κτίση ο Ιησούς δεν θα μπορούσε να είναι η προσωποποίηση του Θεού στη Γη γιατί το πνεύμα θα ήταν τόσο δυνατό ενεργειακά που θα κατέστρεφε ένα “κακοφτιαγμένο” σώμα-σκεύος.


Το μόνο που χρειάζεται είναι η συνειδητοποίηση της τελειότητας της φυσικής μας ύπαρξης ώστε να είμαστε σε θέση να φτάσουμε στην φώτιση όπως ακριβώς έκανε ο Χριστός και να είμαστε η προσωποποίηση του Θεού στη Γη. Κάνοντας τη Γη τον “επίγειο παράδεισο” αφού θα κατοικείται από αγγέλους, ανθρώπους που έχουν φτάσει στην τέλεια έκφραση της εικόνας του Θεού (σε φυσικό επίπεδο).



Βρίσκεις το περιεχόμενο μας βοηθητικό; Υποστήριξε μας! Κέρασε μας έναν καφέ! 

You May Also Like

0 σχόλια