Πολικότητα

Όσο προχωράμε προς την μετάβαση στην Νέα Γη, όλο και περισσότερο παρατηρούμε μια πολικότητα να παίρνει μορφή στον πλανήτη κάτω από πολλές μορφές και εκφράσεις. Παρατηρώ 2 αντιφατικές ενέργειες και εκδοχές να πολεμούν για κυριαρχία που μπορούν να περιγραφούν μέσα από πολλά παραδείγματα που εκδηλώνονται στο φυσικό μας πεδίο.


Στην ουσία όμως η κύρια αντίφαση δημιουργείται από την αφύπνιση της θείας θηλυκής ενέργειας και την εμμονή της αρσενικής να κρατήσει την κυριαρχία. Έτσι όσο οδεύουμε προς την δημιουργία ενός νέου μέλλοντος παρατηρούμε ένα μέρος του πληθυσμού να ψηφίζει υπέρ μιας φουτουριστικής πραγματικότητας (που έχουμε δει σε ταινίες επί δεκαετίες) με τεχνολογία, ρομπότ και A.I. Και σε μία άλλη πιο φυσική πραγματικότητα που θέλει τους ανθρώπους να έρχονται πιο κοντά μεταξύ τους και με τη φύση μέσα από μια αναπτυγμένη συνειδητότητα και πνευματικότητα.

Θα μπορούσαμε να πούμε πως για χρόνια υπάρχει μια καμπάνια που προωθεί ένα artificial μέλλον στον πλανήτη μέσα από ταινίες και σειρές και κάνει τα αδύνατα δυνατά να μας πείσει για την μη αναγκαιότητα της θηλυκής ενέργειας. Κι αν θέλετε να πάμε τα πράγματα ένα βήμα παραπέρα.. Έχετε σκεφτεί γιατί η γυναικεία μήτρα έχει την ίδια εικόνα με τον διάβολο; Γιατί η εκκλησία έκανε υπαίτια την Εύα για την πτώση των ανθρώπων από τον παράδεισο; Γιατί προωθείται η ιδέα των ρομπότ και του διανθρωπισμού; Κατά κάποιο τρόπο με κάθε μέσο πάνε να αφαιρέσουν την συμμετοχή της θηλυκής ενέργειας από την εξίσωση. Αλλά όπως γνωρίζουμε ήδη η θηλυκή ενέργεια είναι αυτή που έχει τη δυνατότητα της γέννησης-δημιουργίας. Χωρίς την συμμετοχή της θηλυκής ενέργειας στη δημιουργία, η δημιουργία δεν έχει ισορροπία.

Τώρα όλα αυτά είναι ένα καλοδουλεμένο σχέδιο που στήνεται για αιώνες ή μια συνταγή που θα οδηγήσει στον αφανισμό του ανθρώπινου είδους και του πλανήτη;

Παρατηρούμε συγκεκριμένα σενάρια να διαδραματίζονται. Τα τελευταία χρόνια είχαμε αυτούς που πίστευαν στην πραγματικότητα του Covid με αποτέλεσμα να την δημιουργούν και σε αυτούς που δεν πίστευαν στην πραγματικότητα του Covid με αποτέλεσμα να αντιστέκονται άρα να την δημιουργούν. Συνεχώς ένα παιχνίδι δυαδικότητας παίζεται ανάμεσα στους καλούς και τους κακούς, την εξουσία και τον απλό πληθυσμό, τους αφυπνισμένους και τους μη αφυπνισμένους γιατί η δυαδικότητα έχει απλώσει τα χέρια της και στην πνευματική κοινότητα. Έχουμε αυτούς που πιστεύουν στη Νέα Γη και περιμένουν τους σωτήρες γιατί δημιουργούν μια δυστοπική πραγματικότητα προς τη μετάβαση μας σε αυτή. Έχουμε αυτούς που έχουν πλήρη άγνοια και φαντάζονται έναν κόσμο όπου η τεχνητή νοημοσύνη και τα ρομπότ θα φέρει το τέλος μας. Συνεπώς ελπίδα πουθενά δεν διαφαίνεται στον ορίζοντα...

Ευτυχώς όμως έχουμε και μια μερίδα ανθρώπων που σταμάτησε να συμμετέχει στην δυαδικότητα και να αλληλεπιδρά με την λανθάνουσα πραγματικότητα που συνδημιουργείται από τον πληθυσμό της επιφάνειας. Αντίθετα να συγκεντρώνεται-συντονίζεται στη Νέα Γη και στην πραγματικότητα που θέλει να φέρει για την ευδαιμονία όλων.

Βλέπετε δεν είναι απαραίτητο η πραγματικότητα της Νέας Γης να εκδηλωθεί μέσα από καταστροφή ή μέσα από την έκβαση μιας προ-οραματισμένης πραγματικότητας που αναπόφευκτα θα εκδηλωθεί-γεννηθεί στο φυσικό μας κόσμο. Κατά μια έννοια θα μπορούσαμε να πούμε ότι η Νέα Γη έχει ήδη δημιουργηθεί από τις βαθύτερες επιθυμίες μας κάθε φορά που ερχόμασταν αντιμέτωποι με όσα δε θα θέλαμε να ερχόμαστε σε επαφή. Δηλαδή κατά βάθος ξέρουμε τις ανάγκες μας που πρέπει να ικανοποιούνται, σε ψυχικό επίπεδο, και όλοι μαζί συμβάλαμε στην γέννηση της Νέας Γης αφού θα ανταποκρίνεται και θα αντανακλά τις βαθύτερες επιθυμίες όλων.

Έτσι η διαδρομή προς τη Νέα Γη δεν θα γίνει μέσα από μια τεχνολογικά αναπτυγμένη δυστοπία. Γιατί όπως ξανά έχουμε πει χρειάζεται ισορροπία της θείας θηλυκής και αρσενικής ενέργειας για δημιουργία. Οπότε όπως φαντάζεστε τώρα δύο διαφορετικές μελλοντικές πραγματικότητες να γεννιούνται μέσα από την υπάρχουσα αρσενική ενέργεια και με τη βοήθεια της αφύπνισης της θηλυκής θα γίνει ένας ιερός γάμος όπου θα δώσει τη δυνατότητα στην συνδημιουργία και συνυπαρξία-πάντρεμα των δύο ενεργειών και άρα πραγματικοτήτων. Δηλαδή θα έχουμε μια τεχνολογική ανάπτυξη μέσα από μια πνευματικά αναπτυγμένη κοινωνία που θα βοηθήσει αυτή την ανάπτυξη να μην φέρει καταστροφή αλλά άνθιση αφού θα ενδιαφέρεται για το καλό όλων και δεν θα εξυπηρετεί όπως έκανε τόσα χρόνια προσωπικά συμφέροντα.

Αν ένα πράγμα πρέπει να κρατήσετε και είναι αυτό που θα σας μεταφέρει στην πραγματικότητα της Νέας Γης είναι ότι πρέπει να σταματήσουμε να συντονιζόμαστε στην τρίτη διάσταση της δυαδικότητας αλλά να εστιάσουμε την προσοχή μας και άρα ενέργεια μας στην πραγματικότητα που θέλουμε να βιώνουμε. Ακόμα κι αν δεν έχουμε απόδειξη αυτής στο φυσικό μας πεδίο, μέχρι αυτή τελικά να υλοποιηθεί και να μπορούμε να την βιώνουμε φυσικά με τις αισθήσεις μας. Είναι πια καιρός να σταματήσουμε να παίρνουμε μέρος στο υλοποιημένο παρελθόν που είναι γέννηση και εκδήλωση παλιότερων γενιών και ανθρώπων που είχαν βιώσει άλλες καταστάσεις, είχαν διαφορετική συνειδητότητα, και ζητούσαν να έχουν την εμπειρία άλλων καταστάσεων.

Κατά μια έννοια ότι αντιλαμβανόμαστε αυτή τη στιγμή με τα μάτια μας είναι το παρελθόν. Ζούμε στην πραγματικότητα στο παρελθόν και μονάχα με τη δύναμη του τώρα και της intentional awareness μας θα είμαστε σε θέση να ζήσουμε στο μέλλον-πραγματικότητα που εμείς επιλέγουμε, θέλουμε να υλοποιηθεί και να βιώσουμε.

Ακόμα στον πλανήτη υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που φέρουν κατά κάποιο τρόπο παλιότερο λογισμικό-σύστημα πεποιθήσεων άρα το τροφοδοτούν με την ενέργεια τους και τη σκέψη τους και την ίδια τους την παρουσία. Αναπόφευκτα όταν αυτοί οι άνθρωποι φύγουν από τη ζωή θα παρατηρήσουμε μια ενεργειακή αλλαγή. Αφού στην ουσία ο πληθυσμός της επιφάνειας θα αποτελείται από ανθρώπους που συγχρονίζονται σε διαφορετική πραγματικότητα με διαφορετικές πεποιθήσεις και θέλω, θα την τροφοδοτούν ενεργειακά αφού στην ουσία θα είναι μέρος της και άρα θα την βιώνουν.

Είναι αυτό που λέγεται τόσα χρόνια για την σχισμή και τους δύο πλανήτες Γη. Με κάποιο τρόπο όσοι άνθρωποι έχουν γεννηθεί παλιότερα στην πλειοψηφία δεν είναι σε θέση να δεχτούν μια “αναβάθμιση” του λογισμικού τους με αποτέλεσμα να είναι μέρος της παλιάς Γης και να την δημιουργούν-διατηρούν ενεργειακά. Σε αντίθεση με τους νεότερους ανθρώπους που από τη στιγμή της γέννησης τους φέρουν ήδη νεότερη “τεχνολογία” με αποτέλεσμα να είναι σε θέση να κάνουν την μετάβαση ευκολότερα από τη μια συλλογική πραγματικότητα στην άλλη αφού το σύστημα τους τους επιτρέπει να κάνουν “αναβάθμιση”.


Το καλό και το κακό

Στην ουσία η πολικότητα είναι ένας συμπαντικός νόμος που βοηθά στην δημιουργία. Κάθε τι που υπάρχει και έχεις τη δυνατότητα να το αναγνωρίσεις συμβαίνει εξαιτίας της πολικότητας. Η πολικότητα υλοποιείται στην απλούστατη μορφή της μέσω της ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας. Όπου η ηλεκτρική είναι θετική και εκπέμπει-δημιουργεί, δημιουργεί τάξη ενώ η μαγνητική αρνητική και μαγνητίζει, απορροφά, καταστρέφει. Έτσι κάθε μορφή στο σύμπαν δημιουργείται από αυτή την ενέργεια.

Στην τρίτη διάσταση όπου βρισκόμαστε εμείς αυτές οι δύο ενέργειες βρίσκονται στην ίδια ισχύ με σκοπό να σε ωθήσουν μέσω της τριβής να φορτιστείς θετικά ή αρνητικά, δηλαδή να επιλέξεις το καλό ή το κακό. Το “καλό” είναι ο δρόμος του Θεού, της αγάπης, της ενότητας και της υπηρεσίας προς τους άλλους. Σε αντίθεση με το “κακό” που είναι ο δρόμος της απομάκρυνσης από το Θεό, του φόβου, του διαχωρισμού και της υπηρεσίας του εαυτού.

Στην πλειοψηφία κανένας δεν είναι απόλυτα καλός ή κακός γιατί αν ήταν θα είχε ήδη αποφοιτήσει από την 3η διάσταση και δεν θα ήταν ενσαρκωμένος σε αυτή (με μικρές εξαιρέσεις). Οπότε θα μπορούσαμε να πούμε ότι αυτή τη στιγμή όσοι άνθρωποι θεωρούνται κακοί ακόμα και όσοι αυτή τη στιγμή βρίσκονται στις φυλακές για εγκλήματα δεν είναι κακοί.


Ο δρόμος του καλού

Για να αποφοιτήσεις από την 3η διάσταση με θετική πολικότητα πρέπει να είσαι κατά 51% θετικά φορτισμένος και να εκπέμπεις στη συχνότητα της αγάπης και της ενότητας. Στην ουσία η ζωή σου να είναι αφιερωμένη στην υπηρεσία και να έχεις απαλλαγεί από τις εγωκεντρικές σου ανάγκες.

Γιατί όπως είπαμε και πριν η θετική πολικότητα είναι ηλεκτρική σαν τον ήλιο που είναι η πηγή μιας ατέρμονης δύναμης που το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να ακτινοβολεί και να την μοιράζεται γιατί αυτή είναι η φύση του. Με τον να την δίνει-μοιράζεται αυτό αυτόματα σημαίνει ότι την κατέχει.


Ο δρόμος του κακού

Για να αποφοιτήσεις από την 3η διάσταση με αρνητική πολικότητα πρέπει να είσαι κατά 95% αρνητικά φορτισμένος και να έχεις απαλλαγεί από την ανάγκη σου για αγάπη συντροφιά και επαφή. Στην ουσία πρέπει να έχεις χάσει κάθε ίχνος ανθρωπιάς που λέμε για να θεωρείσαι “κακός”.

Θα μπορούσαμε να παρομοιάσουμε την αρνητική πολικότητα με μια μαύρη τρύπα όπου ρουφάει μέσα της αυτό που δεν έχει-αναζητά. Μια μάυρη τρύπα είναι η ατέρμονη αναζήτηση για δύναμη-ενέργεια αφού δεν μπορεί να την παράγει μόνη της όπως ο ήλιος.


                                              ⋆⋅☆⋅⋆ 


Μέσα από αυτήν την αναλογία είναι πολύ εύκολο να καταλάβουμε όλους τους “κακούς” και να δείξουμε συμπόνοια γιατί στην ουσία το μόνο που γνωρίζουν είναι το χάος άρα συνεχίζουν να το δημιουργούν. Τους λείπει αγάπη γι' αυτό δεν ξέρουν πως να φερθούν με αγάπη. Έχουν ανάγκη για δύναμη και εξουσία γιατί δεν μπορούν να την δημιουργήσουν μόνοι τους για τον εαυτό τους άρα αναζητούν να την πάρουν εξωτερικά.

Άρα θα μπορούσαμε να πούμε πως όσα παρουσιάζονται και παρατηρούμε να συμβαίνουν δεν είναι όλα μια θεωρία συνωμοσίας. Κανείς δεν είναι “εναντίον” σου. Κατά κάποιο τρόπο είναι νόμος αυτοσυντήρησης. Η αρνητική πλευρά εξαιτίας της πολικότητας απλά θέλει να διατηρήσει τον εαυτό της-να επιβιώσει. Δεν είναι κακή απλά ενεργεί από τη φύση της. Γιατί δίχως την δυαδικότητα, αντίθεση, και αντίφαση δεν μπορεί να υπάρξει ζωή στην 3η διάσταση.

Με αποτέλεσμα όσο προχωράμε προς την μετάβαση στην 4η διάσταση ο καθένας να αρχίζει να αποκτά μια ξεκάθαρη πολικότητα πράγμα που μας κάνει να αντιλαμβανόμαστε-παρατηρούμε την πολικότητα και αντίφαση σε μεγαλύτερο βαθμό. Δηλαδή απομακρυνόμαστε ο ένας από τον άλλον, το θετικό από το αρνητικό μονοπάτι με αποτέλεσμα η διαφορά να είναι περισσότερο εμφανής. Όσοι έχουν αποφοιτήσει από την 3η διάσταση και έχουν επιστρέψει έχουν θετική ή αρνητική πολικότητα. Ενώ η πλειοψηφία του πληθυσμού της επιφάνειας του πλανήτη είναι ακόμα ουδέτερη και δεν έχει ακόμα ξεκάθαρη θετική ή αρνητική πολικότητα, δεν έχει επιλέξει μεριά. Επειδή αυτές οι δύο ενέργειες είναι αντιφατικές και βρίσκονται-υπάρχουν από την αρχή του χρόνου με κάποιο τρόπο θα μπορούσαμε να πούμε ότι βρίσκονται στη διαδικασία ένταξης νέου δυναμικού. Η θετική πλευρά “προσπαθεί” να κερδίσει με το μέρος της τον κόσμο μέσα από την αυθεντικότητα της ακτινοβολίας της ενώ η αρνητική πλευρά προσπαθεί να τους πάρει με το ζόρι μέσα από φόβο και την πλάνη γιατί αυτές είναι οι τακτικές της αρνητικής πλευράς.


Πως μεταφράζονται όλα αυτά για το μέλλον του πλανήτη;

Όπως είπα και παραπάνω και όπως έχω ήδη αναφέρει ο πλανήτης έχει ήδη πάρει απόφαση και έχει επιλέξει πολικότητα ακολουθώντας το θετικό μονοπάτι της αγάπης και της ενότητας. Με αποτέλεσμα να δίνει μια περίοδο χάριτος και χρόνο στον πληθυσμό της επιφάνειας να κάνει το ίδιο. Είτε να επιλέξει να αποφοιτήσει από την 3η διάσταση και να συνεχίσει την πορεία του μαζί του, είτε να επιλέξει τον δρόμο του διαχωρισμού, είτε ακόμη και να μην επιλέξει τίποτα γιατί δεν είναι έτοιμος στο πνευματικό του ταξίδι για να κάνει την επιλογή. Κάθε επιλογή έχει και μια συνέπεια-άλλο αποτέλεσμα. Έτσι κάθε μονοπάτι μαζί με όσους το υποστηρίζουν δημιουργεί την πραγματικότητα που το εξυπηρετεί, μέχρι να κάνει την μετάβαση στην άλλη ζωή ή σε ανώτερη διάσταση με θετική ή αρνητική πολικότητα.



Βρίσκεις το περιεχόμενο μας βοηθητικό; Υποστήριξε μας! Κέρασε μας έναν καφέ! 


You May Also Like

0 σχόλια