Τι να αφήσεις πίσω; | Ερμηνεία Ταρώ

Αυτή η ερμηνεία Ταρώ έγινε με αφορμή τη νέα πανσέληνο στο Ζυγό και είναι γενική. Κάθε πανσέληνος μας δίνει τη δυνατότητα να δούμε τι κρυβόταν τόσο καιρό στο σκοτάδι, δίνοντας μας μια ευκαιρία να αφήσουμε πίσω μας ότι δε βρίσκεται σε ευθυγράμμιση με το καλύτερο δυνατόν για εμάς. Σε αυτή την ερμηνεία εξετάζουμε τι πρέπει να αφήσεις πίσω, που να εστιάσεις την ενέργεια σου και μια συμβουλή.


Πάρτε τον χρόνο σας και επιλέξτε μια από τις 3 επιλογές ζητώντας καθοδήγηση από τον ανώτερο εαυτό σας ώστε να επιλέξετε το σωστό μήνυμα για εσάς.



Επιλογή 1




Τι να αφήσεις πίσω

Στη θέση αυτή έχουμε το 5 Σπαθί. Το μήνυμα που λαμβάνω από αυτήν την κάρτα είναι ότι βρίσκεσαι σε survival mode σε μια κατάσταση ride or die. Μπορεί οι καταστάσεις της ζωής σου να σε οδήγησαν να βρίσκεσαι συνέχεια σε επιφυλακή, σε μια εγρήγορση. Σε μια κατάσταση μόνιμης άμυνας ή επίθεσης, έτοιμος/η να αντιμετωπίσεις κάθε λεπτό και στιγμή κάτι αναπάντεχο. Λαμβάνω μια ενέργεια διαρκούς άγχους. Άγχους για επιβίωση. Με κάποιο τρόπο έπρεπε να επικρατήσεις. Να βρεθείς ανώτερος από τις καταστάσεις ή να στεφθείς νικητής. Γιατί αν συνέβαινε το αντίθετο θα είχες αποτύχει παταγωδώς γιατί κατά μια έννοια απειλούνταν η ίδια σου η ζωή και επιβίωση.


Που να εστιάσεις την προσοχή σου

Σε αυτή τη θέση έχουμε το 6 Κούπα. Στην ουσία είναι το επόμενο βήμα από το 5 δείχνοντας ότι κλείνεις ένα κεφάλαιο κάνοντας ένα βήμα μπροστά προς το μέλλον. Μπορεί το ποτήρι στο κέντρο να είναι μισοάδειο ή μισογεμάτο η οπτική σου θα το κρίνει αυτό. Αλλά αυτή η κάρτα λέει ότι έρχονται καλύτερες μέρες αφού φεύγεις απ' τη δύσκολη ενέργεια του 5 και προχωράς στην ενέργεια του 6. Αν η δική σου ενέργεια αντιπροσωπεύεται από τα ποτήρια, στο κέντρο γύρω τους τα πλαισιώνει μια υποστηρικτική (πολύχρωμη) ενέργεια που μπορεί να κάνει τις δυσκολίες να μοιάζουν πιο “υποφερτές”. Αν περνάς δύσκολα αυτή η κάρτα σε συμβουλεύει να ρίξεις την προσοχή σου στους ανθρώπους που έχεις γύρω σου, στους ανθρώπους και σχέσεις που βρίσκονται εκεί να σε στηρίξουν και να μοιραστούν μαζί σου το βάρος σου. Δεν είσαι τόσο μόνος/η όσο νομίζεις. Οι δικοί σου άνθρωποι πάντα θα βρίσκονται εκεί να σε βοηθήσουν.


Συμβουλή

Στη θέση της συμβουλής έχουμε την κάρτα πανσέληνος στον Αιγόκερω, “Το τέλος ενός δύσκολου κύκλου πλησιάζει”. Αυτή η κάρτα έρχεται να επιβεβαιώσει όσα λέγαμε πριν. Αν η δύσκολη κατάσταση που αντιμετώπιζες αφορούσε τα επαγγελματικά σου αυτή η κάρτα δείχνει πως το μαρτύριο σου φτάνει στο τέλος του. Για οποιαδήποτε άλλη κατάσταση αυτή η κάρτα σε συμβουλεύει να αφήσεις πίσω σκέψεις απελπισίας. Καλό είναι όποια κατάσταση κι αν αντιμετωπίζεις να ξέρεις πως εσύ έχεις τη δύναμη να ελευθερώσεις τον εαυτό σου και να βρεις τη λύση. Ο ρόλος του θύματος είναι μια κατάσταση αποδυναμωτική. Στη ζωή σου πάντα πρέπει να ενεργείς μέσα από μια ενδυναμωτική θέση.



Επιλογή 2




Τι να αφήσεις πίσω

Άφησε πίσω την ανάγκη να τα ξέρεις όλα ή να έχεις τον έλεγχο άκουσα. Σε αυτή την κάρτα βλέπουμε στην ουσία μια φιγούρα να προσπαθεί να τιθασεύσει τη “δύναμη” του σπαθιού με τη δύναμη της θέλησης της και κάπως επιτακτικά. Είναι είτε ο δικός της τρόπος είτε κανένας, αφού δεν υπάρχει άλλη λύση καθώς η “πριγκίπισσα” Σπαθί είναι μόλις στην αρχή του ταξιδιού της στο βασίλειο των Σπαθιών. Είναι μικρή σε ηλικία και δεν έχει μεγάλη εμπειρία ζωής.


Που να εστιάσεις την προσοχή σου

Σε αυτή τη θέση έχουμε τον Άσσο Σπαθί στην ουσία την “πρωταρχική” ανεπηρέαστη ενέργεια του Σπαθιού. Με κάποιο τρόπο αυτή η κάρτα σε συμβουλεύει να γυρίσεις πίσω ή να βρεις την πηγή της κατάστασης, το σημείο από όπου ξεκίνησε. Σου ζητάει να δεις τα πράγματα καθαρά όπως ακριβώς είναι και να αφήσεις πίσω τις δικές σου ιδέες για την “αλήθεια” της κατάστασης που νομίζεις πως ξέρεις μέσα από την οπτική σου.


Συμβουλή

Νέα Σελήνη στους Διδύμους “Η επικοινωνία είναι το κλειδί”. Αν αυτή η κατάσταση περιγράφει μια σχέση αυτή η κάρτα σε συμβουλεύει πως η σωστή επικοινωνία είναι μονόδρομος. Ο άσσος πάντα προμηνύει μια νέα αρχή. Μπορεί αν δώσεις χρόνο και χώρο στον σύντροφό σου να τον ακούσεις, τα πράγματα να μην ήταν έτσι όπως νόμιζες και μέσα από την επικοινωνία να σας δοθεί μια ευκαιρία να κάνετε μια νέα αρχή. Αν η κατάσταση αφορά τη δική σου νοητική κατάσταση αυτή τη στιγμή, η συμβουλή είναι να σταματήσεις ότι κάνεις με τον τρόπο που το έκανες γιατί δε λειτουργεί. Ίσως ήρθε η στιγμή για λίγη ενδοσκόπηση και ποιοτική επικοινωνία με τον εαυτό σου και τα θέλω σου. Τα σπαθιά αφορούν το μυαλό και τις πράξεις. Αν δε βλέπεις καθαρά μια κατάσταση, οι πράξεις σου δεν θα είναι οι σωστές και το αποτέλεσμα δε θα είναι αυτό που θες. Για να μπορείς να διακρίνεις την όποια αλήθεια πρέπει να έχεις πνευματική διαύγεια, ίσως λίγο διαλογισμός να βοηθούσε.



Επιλογή 3




Τι να αφήσεις πίσω

Κρατάς τον εαυτό σου πίσω; (άκουσα). Άφησε πίσω την ιδέα που έχεις για τον εαυτό σου. Έχεις φτιάξει τον κόσμο σου με τέτοιο τρόπο που τίποτα δεν μπορεί να σε πλησιάσει. Αν η εικόνα που βγάζεις προς τα έξω είναι αυτή της Αρχιέρειας μοιάζεις intimidating (δηλαδή προκαλείς στους ανθρώπους ένα είδος φόβου-δέους που τους αποτρέπει να σε πλησιάσουν). Δε χρειάζεται να καθορίζεσαι μονάχα από αυτό. Μπορεί να είσαι ένας άνθρωπος με δύναμη και εξουσία στη ζωή σου, όπου άνθρωποι σε σέβονται και έρχονται σε σένα για καθοδήγηση αλλά δεν είσαι μόνο αυτό. Είσαι κι εσύ άνθρωπος όπως όλοι, δε χρειάζεται να έχεις και να διατηρείς πάντα μια καλογυαλισμένη εικόνα του εαυτού σου. Πρέπει να αφήσεις άλλους να σε πλησιάσουν, να αφήσεις τον εαυτό σου να γίνει ευάλωτος ακόμα και σε λίγους, ακόμα κι αν είναι 1-2 άτομα του κύκλου σου που εμπιστεύεσαι.


Που να εστιάσεις την προσοχή σου

Άφησε ανθρώπους να έρθουν στη ζωή σου. Πρέπει να μάθεις να στηρίζεσαι σε άλλους ανθρώπους. Οι σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων είναι όλο το νόημα της ανθρώπινης εμπειρίας. Αν δε χρειαζόμασταν να ζούμε σε φυσική μορφή θα ζούσαμε όλοι σε μια διαρκή κατάσταση ενότητας στην άλλη όχθη και θα είμασταν ευτυχισμένοι. Κάποια στιγμή όμως αυτό κατάντησε βαρετό. Και κατά μια έννοια είναι “βαρετό” και μοναχικό να ζεις στην κατάσταση της ενότητας γιατί ζεις μόνος με τον εαυτό σου. Είσαι πλήρης αλλά είσαι όλος εσύ. Εδώ ήρθαμε να ζήσουμε την διαφορετικότητα, να βιώσουμε ο ένας τον άλλον σαν διαφορετικό για να είναι λιγότερο “μοναχικά”. Κατά βάθος μας αρέσει η πολυκοσμία, όλο το σύμπαν στηρίζεται στην πολυκοσμία, αν δεν υπήρχε “πολυκοσμία” δεν θα υπήρχε ζωή. Καλωσόρισε ανθρώπους στη ζωή σου, απόλαυσε την παρουσία τους, απόλαυσε τη ζωή σου.


Συμβουλή

Νέα σελήνη στον Ταύρο “Η ευημερία βρίσκεται μπροστά”. Αυτή η κάρτα έρχεται να επιβεβαιώσει το μήνυμα των καρτών πριν. Οι ταύροι αναζητάνε τη σταθερότητα και την οικογενειακή ζωή. Οι ταύροι τιμούν τις σχέσεις και τους ανθρώπους στη ζωή τους. Οπότε κατά κάποιο τρόπο το μήνυμα αυτής της κάρτας είναι ότι η πραγματική ευτυχία και ευημερία στηρίζεται στις σχέσεις που αναπτύσσουμε μεταξύ μας. Η προσοχή μου πηγαίνει στο πράσινο που φαίνεται σε αυτή την κάρτα θυμίζοντας μου το τσάκρα της καρδιάς, επιβεβαιώνοντας πως είναι εντάξει να ανοίξεις την καρδιά σου και να καλωσορίσεις νέους ανθρώπους στη ζωή σου. Είναι ασφαλές να ανοίξεις την καρδιά σου και να εμπιστευτείς ανθρώπους. Δεν μπορείς να είσαι για πάντα μόνος/η.

(Η επιλογή 3 μπορεί να απευθύνεται μονάχα σε ένα άτομο γιατί όταν την έγραφα αισθάνθηκα πως το μήνυμα είναι πολύ προσωπικό και έρχεται κατευθείαν από τους πνευματικούς σου οδηγούς.)



Ελπίζω να βρήκατε τα σημερινά μηνύματα βοηθητικά για το πνευματικό σας ταξίδι. Αν θέλετε να κλείσετε μια προσωπική ερμηνεία Ταρώ μαζί μου κάντε κλικ εδώ.


*Όροι χρήσης: Η διαισθητική ερμηνεία Ταρώ είναι για ψυχαγωγικούς σκοπούς μόνο. Οι πληροφορίες που λαμβάνονται δεν πρέπει ποτέ να αντικαθιστούν νομικές, ιατρικές, ψυχολογικές ή οικονομικές υπηρεσίες. Το Inspire to Sparkle δε φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ο αναγνώστης μπορεί να προβεί. Πάντα πρέπει να ακολουθείτε την δική σας σοφία και να κρίνετε μέσω αυτής τις όποιες συμβουλές λαμβάνετε. Μόνο όσοι είναι άνω των 18 μπορούν να αγοράσουν μια προσωπική ερμηνεία Ταρώ.


Βρίσκεις το περιεχόμενο μας βοηθητικό; Υποστήριξε μας! Κέρασε μας έναν καφέ! 



You May Also Like

0 σχόλια