Ενεργειακό τσεκάπ – Ερμηνεία Ταρώ

Αισθάνθηκα την καθοδήγηση να κάνω μια γενική ερμηνεία ταρώ για empaths lightworkers και starseeds με σκοπό να προσφέρω λίγη καθοδήγηση για το πνευματικό σας ταξίδι. Στην ουσία μπορεί να μην διαβάσετε τίποτα καινούριο αλλά τουλάχιστον να πάρετε την επιβεβαίωση ότι βρίσκεστε στο σωστό δρόμο με βάση τα δικά σας πιστεύω για το προσωπικό σας ταξίδι. Ή αυτή η ερμηνεία Ταρώ μπορεί να σας παρακινήσει να κάνετε το επόμενο βήμα προς την πνευματική σας ανάπτυξη.

Αυτή η ερμηνεία Ταρώ αφορά τη γενική σας ενέργεια ή την κατάσταση που βρίσκεστε τώρα, ένα εμπόδιο που αντιμετωπίζετε και μια συμβουλή για την κατάσταση σας.



Πάρτε τον χρόνο σας και επιλέξτε μια από τις 3 επιλογές ζητώντας καθοδήγηση από τον ανώτερο εαυτό σας ώστε να επιλέξετε το σωστό μήνυμα για εσάς.




 Μήνυμα 1 



Η κάρτα που περιγράφει την ενέργεια σου είναι η βασίλισσα Σπαθί. Η βασίλισσα σπαθί δείχνει ότι η ενέργεια σου είναι εστιασμένη στο νοητικό σου σώμα. Δηλαδή σε σκέψεις και πράγματα που έχουν να κάνουν με το μυαλό σου. Το μυαλό σου είναι υπερδραστήριο στο σημείο που έχουν φτάσει οι σκέψεις σου να σε κατακλύζουν. Με αποτέλεσμα να κάνεις σαμποτάζ στον εαυτό σου και σε όσα θέλουν να υλοποιηθούν για εσένα. Θα μπορούσες να ήσουν στην θέση και ενέργεια του 9 καρώ αλλά με κάποιο τρόπο δεν αφήνεις τον εαυτό σου να νιώσει χαρά, ευτυχία και ολοκλήρωση. Μπορεί να αισθάνεσαι ότι χρειάζεσαι μια αλλαγή, μπορεί κάτι να προσπαθείς να αλλάξεις στα επαγγελματικά σου, μπορεί να έχεις διάφορες ιδέες που να θες υλοποιήσεις, αλλά αφήνεις ιστορίες του παρελθόντος να επαναλαμβάνονται στο κεφάλι σου κλέβοντας σου την επιτυχία μέσα από τα χέρια. Μπορεί οι “φωνές” (όσα σε επηρεάζουν) να μην είναι δικές σου, αλλά το περιβάλλον σου να μην είναι υποστηρικτικό στο δρόμο που θες να επιλέξεις και την κατεύθυνση που θες να πάρεις. Η συμβουλή είναι να ακούσεις τον εαυτό σου, να εμπιστευτείς το ένστικτο σου, να ακούσεις την καρδιά σου και να την αφήσεις εκείνη να σε οδηγήσει στην επόμενη σου κίνηση.

Η θέση του εμποδίου (9 Καρώ) μου δείχνει πως κάτι θέλει να γεννηθεί μέσα από εσένα που θα σου φέρει συναισθηματική ολοκλήρωση, αλλά εξαιτίας της ενέργειας που βρίσκεσαι τώρα, είτε είναι δικό σου mental clutter, είτε προέρχεται από το περιβάλλον σου σε σταματά από την εκπλήρωση των στόχων σου.

Η κάρτα της συμβουλής δείχνει μια φιγούρα που έχει στρέψει την προσοχή της εσωτερικά. Εμπιστεύεται τον δικό της εαυτό και δυνάμεις, και έρχεται σε αντίθεση με την πρώτη κάρτα που έχει στραμμένη την προσοχή της εξωτερικά και δίνει βάση ίσως σε όσα συνέβησαν στο παρελθόν αφού κοιτάει πίσω της. Ίσως φοβάται ότι το παρελθόν μπορεί να επαναληφθεί και για αυτό το λόγο μπλοκάρει την ενέργεια του 9 Καρώ να υλοποιηθεί στη ζωή της.

Αν προσέξουμε στην τρίτη κάρτα όμως βλέπουμε να φωτίζονται τα τσάκρα του ηλιακού πλέγματος, της καρδιάς και του τρίτου ματιού. Το τσάκρα του ηλιακού πλέγματος είναι το δημιουργικό, με τη βοήθεια των τσάκρα της καρδιάς και του τρίτου ματιού δείχνει ότι έχεις την κατάλληλη καθοδήγηση να κάνεις αυτό που αγαπάς και να δημιουργείς από αγάπη και όχι από φόβο, αν φέρεις την προσοχή σου εσωτερικά και κλείσεις την πόρτα σε όσες ενέργειες (σκέψεις, επιρροές) προσπαθούν να σου αποσπάσουν την προσοχή, να σε βγάλουν απ' τον δρόμο σου, και να σε αποτρέψουν να φτάσεις στον στόχο σου.


 Μήνυμα 2 



Η ενέργεια σου περιγράφεται από το 8 Κούπα. Αυτό σημαίνει πως έχεις βρει το θάρρος να φύγεις από μια κατάσταση που δεν σου κάνει καλό ή δε σε γεμίζει πια. Ίσως ήρθε η στιγμή για μια αλλαγή στη ζωή σου γιατί ο τρόπος που ζούσες μέχρι τώρα δεν είναι το ίδιο ικανοποιητικός με πριν. Μπορεί να έγινες μεγαλύτερος από τις καταστάσεις και το περιβάλλον σου.

Στη θέση του εμποδίου έχουμε το 5 Μπαστούνι και βλέπουμε μια γυναίκα να βρίσκεται σε 5 διαφορετικά σημεία ταυτόχρονα. Λαμβάνω μια αβεβαιότητα από αυτήν την κάρτα σαν να κάνεις αυτό που λέμε ένα βήμα μπροστά και 5 πίσω. Ίσως να καταλαβαίνεις και η ζωή να σε έχει ωθήσει στο να πάρεις ένα διαφορετικό δρόμο αλλά εκεί που πας να κάνεις πρόοδο κάτι σε σταματάει και επιστρέφεις στον παλιό σου τρόπο ζωής. Σαν να κάνεις σαμποτάζ στον εαυτό σου, αυτό μπορεί να είναι σκέψεις ότι δεν αξίζεις αρκετά ή ότι δεν αξίζεις την ευτυχία και μια νέα ζωή-τη νέα ζωή που σου παρουσιάζεται μπροστά σου. Η γυναίκα στην κάρτα φαίνεται σαν να κάνει μια εσωτερική ανασκόπηση με όλους αυτούς τους καθρέφτες που βλέπουμε. Ποιος είναι αυτός που βλέπεις στον καθρέφτη; Τον εαυτό σου ή μια αλλοιωμένη εικόνα του εαυτού σου που δημιούργησες μέσα από περιοριστικές πεποιθήσεις;

Στη θέση της συμβουλής έχουμε το crumbling και η κάρτα ρωτάει σε τι προσκολλάσαι; Με αυτήν την κάρτα είναι σαν η ζωή να σου έχει δείξει ένα όραμα για το μέλλον σου, μια νέα όμορφη ζωή παρουσιάζεται μπροστά σου μετά τα τείχη, εσύ λοιπόν γιατί εμμένεις να ζεις πριν από αυτά και δεν κάνεις ένα βήμα μπροστά να περάσεις μέσα από το πέρασμα ώστε να βρεθείς σε αυτόν τον όμορφο κήπο;


 Μήνυμα 3 



Η ενέργεια σου είναι ο Βασιλιάς Κούπα. Φαίνεται πως ανοίγεται μπροστά σου ένας νέος δρόμος-τρόπος ύπαρξης. Ο βασιλιάς Κούπα είναι αυτός που στην ουσία έχει πάρει απολυτήριο από το βασίλειο των συναισθημάτων και της καρδιάς. Το να έχεις σε απόλυτο έλεγχο τα συναισθήματα σου και το πως αισθάνεσαι σημαίνει ότι έχεις κατακτήσει σε ένα μεγάλο βαθμό τον έλεγχο της ζωής σου. Τα συναισθήματα μας είναι αυτά που καθορίζουν τη δονητική μας συχνότητα με αποτέλεσμα να έχουμε γίνει masters κατ' επέκταση της πραγματικότητας μας.

Σε θέση εμποδίου έρχεται ο Ιεροφάντης. Ίσως ο παλιός τρόπος ζωής σου και οι πεποιθήσεις που είχες σχηματίσει για τον τρόπο ζωής γενικά να σε κρατάνε μερικές φορές πίσω από αυτή τη νέα κατάσταση ύπαρξης. Στην συγκεκριμένη εικόνα Ιεροφάντη βλέπουμε μια γυναίκα να κατευθύνεται προς το μέρος μιας άλλης γυναίκας που βρίσκεται σε ένα ύψωμα. Η πρώτη μου σκέψη ήταν το “Τι θες εσύ εδώ; Αφού ήδη ξέρεις”. Σαν να της λέει δε με χρειάζεσαι πια γνωρίζεις το δρόμο. Μπορείς άνετα να πάρεις τη θέση μου. Γιατί αντιστέκεσαι; Γιατί θες να συνεχίσεις το ρόλο του μαθητή ενώ πλέον έχεις γίνει δάσκαλος;

Στη θέση της συμβουλής έχουμε την κάρτα μύηση. Που έρχεται να επιβεβαιώσει όσα λέγαμε πριν. Το να περάσεις από μια κατάσταση ύπαρξης σε μια άλλη μπορεί να φαντάζει τρομακτικό στην αρχή. Όταν έχεις συνηθίσει σε τόσο σκοτάδι όπως βλέπουμε στην κάρτα, το φως μπορεί να σε τυφλώσει γιατί δεν είχες μάθει να βλέπεις ποτέ καθαρά. Ο τρόπος ζωής όμως του φωτός που βρίσκεται πέρα από το σκοτάδι όσο ξένος κι αν μοιάζει είναι ο αυθεντικός. Μπορεί στην αρχή να φαίνεται δύσκολο να ζεις σε τόσο φως αλλά αυτό είναι στην ουσία το μονοπάτι που διάλεξε η ψυχή σου. Σου άνοιξε έναν δρόμο τόσο φωτεινό και όμορφο που όσο κι αν φοβάσαι το άγνωστο πρέπει να τον ακολουθήσεις, γιατί αυτός ήταν ο τρόπος ζωής που προοριζόσουν να ζήσεις. Βρες το θάρρος και υιοθέτησε αυτόν το νέο τρόπο ύπαρξης.



Αυτή η ερμηνεία Ταρώ έγινε μια μίξη δικής μου ερμηνείας και channeling μέσω της αυτόματης γραφής. Έπειτα κατά κάποιο τρόπο οι κάρτες απέκτησαν φωνή και μετέφεραν το δικό τους μήνυμα μέσα από εμένα, γι' αυτό θα διαβάσετε απαντήσεις στη μορφή ερώτησης σε κάποια από τα 3 μηνύματα. Κάθε φορά κάθε διαφορετική ερμηνεία παίρνει διαφορετικό χαρακτήρα ανάλογα από τις ενέργειες που τις περιβάλλουν και αυτή είναι η μαγεία του να διαβάζεις κάρτες Ταρώ. Ελπίζω να βρήκατε τα σημερινά μηνύματα βοηθητικά για το πνευματικό σας ταξίδι. Αν θέλετε να κλείσετε μια προσωπική ερμηνεία Ταρώ μαζί μου κάντε κλικ εδώ.


*Όροι χρήσης: Η διαισθητική ερμηνεία Ταρώ είναι για ψυχαγωγικούς σκοπούς μόνο. Οι πληροφορίες που λαμβάνονται δεν πρέπει ποτέ να αντικαθιστούν νομικές, ιατρικές, ψυχολογικές ή οικονομικές υπηρεσίες. Το Inspire to Sparkle δε φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ο αναγνώστης μπορεί να προβεί. Πάντα πρέπει να ακολουθείτε την δική σας σοφία και να κρίνετε μέσω αυτής τις όποιες συμβουλές λαμβάνετε. Μόνο όσοι είναι άνω των 18 μπορούν να αγοράσουν μια προσωπική ερμηνεία Ταρώ.


Βρίσκεις το περιεχόμενο μας βοηθητικό; Υποστήριξε μας! Κέρασε μας έναν καφέ! 

You May Also Like

0 σχόλια