Ενέργεια Απριλίου - Ερμηνεία Καρτών Oracle

Το αισθάνεστε στην ατμόσφαιρα; Ο Απρίλιος έρχεται και μαζί του φέρνει μια ενέργεια ανανέωσης!


Ενέργεια του μήνα

Surrender to the Sweetness, Venus Energy

Η ενέργεια του Απριλίου προσφέρει χαρά και αγάπη. Μας καλεί να παραδοθούμε στις απολαύσεις της ζωής και να ξαναθυμηθούμε πως είναι να ζεις γεμάτος ξεγνοιασιά. Η ενέργεια της Αφροδίτης είναι συνδεδεμένη με την Θεϊκή θηλυκή ενέργεια και μας ζητάει να την αφήσουμε να κυριαρχήσει τις ζωές μας. Είναι καιρός να αφήσουμε τη λογική να ξεκουραστεί και να αρχίσουμε να κατευθυνόμαστε στη ζωή από τις αισθήσεις μας. Εάν μέχρι σήμερα ζούσες διαρκώς αγχωμένος-η να προλάβεις τα πάντα στο πρόγραμμα σου ήρθε η ώρα να προσθέσεις και μερικές ώρες χαλάρωσης κάνοντας ένα διάλλειμα από την πολυάσχολη ζωή σου.

Η Θεϊκή θηλυκή ενέργεια είναι πιο ήπια-ήρεμη αποδέχεται και συγχωρεί. Είναι σαν τη νύχτα που αγκαλιάζει με τον ίδιο τρόπο όλα τα παιδιά της χωρίς να τα ξεχωρίζει. Η Θεϊκή θηλυκή ενέργεια είναι δημιουργική μέσα της κρύβονται όλες οι πιθανότητες. Ζητάει να την εμπιστευτείς έχοντας εμπιστοσύνη στον εαυτό σου πρώτα αφού πλέον δεν έχεις στη διάθεση του την κρίση σου για να δεις ποιο είναι το σωστό αλλά τη διαίσθηση σου. Όπως ακριβώς και μέσα στο απόλυτο σκοτάδι μπορείς να εμπιστευτείς μονάχα τον εαυτό σου και τις αισθήσεις σου για να βρεις το δρόμο σου.


Πως να την αξιοποιήσουμε

The Blue Flame, Intergration time

Νομίζω η Θεία Θηλυκή ενέργεια ήρθε για να μείνει και να μας συνεπάρει όλους με την παρουσία της. Γι' αυτό αυτή η κάρτα στην ουσία μιλάει για το ότι θα χρειαστούμε χρόνο να την ενσωματώσουμε. Στην ουσία θα μας βοηθήσει να ξυπνήσουμε σε ένα άλλο είδος ύπαρξης και από εκεί που υιοθετούσαμε την ενέργεια της δράσης-αρσενικής, θα υιοθετήσουμε έναν πιο αρμονικό τρόπο ύπαρξης που καθοδηγείται από τα θέλω της καρδιάς-ψυχής. Κάτι ξυπνάει μέσα μας, κάτι που είχε ξεχαστεί και θαφτεί βαθιά στη μνήμη μας. Αυτός ο καινούριος τρόπος ύπαρξης ή συνειδητότητας θα μοιάζει σαν να ήρθε από το πουθενά. Αλλά είναι εδώ για να μείνει. Η καθοδήγηση που λαμβάνω είναι be still and accept. Όπως βλέπουμε στην κάρτα η φιγούρα μοιάζει σαν να έχει παραδοθεί σε αυτό που της συμβαίνει. Παρά το σκοτάδι που παρατηρούμε, φαίνεται να παρουσιάζεται κάτι καινούριο και να βγαίνει κάτι καλό από όλη αυτή την κατάσταση (όπως ακριβώς έρχεται σε αντίθεση η φωτεινή φιγούρα μέσα στο σκοτάδι αυτής της πύλης).


Συμβουλή

A new Earth, It's happening. Keep holding the vision

Στη κάρτα της συμβουλής νομίζω έχουμε το πιο θετικό μήνυμα που θα μπορούσαμε να δούμε. Ένα μήνυμα ελπίδας για τη Νέα Γη. “Συμβαίνει. Συνεχίστε να κρατάτε το όραμα-προσδοκίες σας (για τη Νέα Γη). Υπάρχει ελπίδα στον ορίζοντα. Η φιγούρα στέκεται στο νερό σαν να έχει αφήσει να ξεπλύνει το στοιχείο του νερού τον παλιό της εαυτό. Η Γη έχει το ίδιο χρώμα με το νερό σαν να έχει υποστεί την ίδια μεταμόρφωση και να έχει αναδυθεί μέσα από τη θάλασσα. Είναι καταπράσινη θυμίζοντας το τσάκρα της καρδιάς, εννοώντας πως αυτός είναι ο τρόπος να γίνει πραγματικότητα, με πίστη, αγάπη, και ανοιχτές καρδιές συνδεδεμένες μεταξύ τους, κρατώντας το ίδιο όραμα για ένα καλύτερο μέλλον.

✦✦✦

Αν παρατηρήσουμε τις κάρτες στο σύνολο τους, θα δούμε ότι η ενέργεια που έρχεται και αναπαρίσταται από την πρώτη κάρτα γεννιέται κατά κάποιο τρόπο μέσα στο σκοτάδι της δεύτερης κάρτας, μέχρι να μεταμορφωθεί στη Νέα Γη που παρουσιάζεται στην τρίτη κάρτα.

Η ενέργεια του Απριλίου θα είναι βαθιά μεταμορφωτική (transformative, οι δύο λέξεις από τα ελληνικά στα αγγλικά έχουν διαφορετική δονητική συχνότητα γι' αυτό συμπεριέλαβα και την αγγλική που πιστεύω περιγράφει καλύτερα το νόημα) και για εμάς και για τον πλανήτη. Όσο περισσότερο είμαστε σε θέση να την διοχετεύσουμε και να την γειώσουμε στον πλανήτη θα βοηθήσουμε στη μεταμόρφωση του.

Αν εξετάσουμε τα πράγματα από μια άλλη οπτική μπορούμε να πούμε πως η ενέργεια του Απριλίου είναι πολύ ελπιδοφόρα και θετική για όσα διαδραματίζονται τώρα στον πλανήτη. Ξαφνικά αρχίζει να φαίνεται φως στον ορίζοντα. Μέσα από το απόλυτο σκοτάδι γεννιέται φως σιγά σιγά. Μέχρι που να φτάσει σε συγκεκριμένη μάζα ώστε να ωθήσει όλο τον πλανήτη σε μια πιο διαφορετική θετική κατεύθυνση.

Και κάπου εδώ ρώτησα τους πνευματικούς μου οδηγούς αν έχουν κάτι άλλο να πούνε για τον Απρίλιο και μου είπαν τα εξής: Προετοιμαστείτε για την ενέργεια του Απριλίου. Αφήστε τη να σας να σας ανανεώσει. Θα είστε νέοι (σαν άλλοι) άνθρωποι μετά. Stay still άκουσα, θα πάρει λίγο χρόνο να προσαρμοστείτε (άρα να περιορίσουμε ίσως λίγο τη φυσική μας δραστηριότητα γιατί μέχρι τώρα ξέρουμε πόσο εξουθενωτικό είναι για τον οργανισμό μας να ενσωματώσει νέα κύματα ενέργειας). Όλα βαίνουν καλώς, ενθουσιαστείτε για όσα έρχονται.




Αν θέλετε να κλείσετε μια προσωπική ερμηνεία Ταρώ μαζί μου κάντε κλικ εδώ.

*Όροι χρήσης: Η διαισθητική ερμηνεία Ταρώ είναι για ψυχαγωγικούς σκοπούς μόνο. Οι πληροφορίες που λαμβάνονται δεν πρέπει ποτέ να αντικαθιστούν νομικές, ιατρικές, ψυχολογικές ή οικονομικές υπηρεσίες. Το Inspire to Sparkle δε φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ο αναγνώστης μπορεί να προβεί. Πάντα πρέπει να ακολουθείτε την δική σας σοφία και να κρίνετε μέσω αυτής τις όποιες συμβουλές λαμβάνετε. Μόνο όσοι είναι άνω των 18 μπορούν να αγοράσουν μια προσωπική ερμηνεία Ταρώ.


Βρίσκεις το περιεχόμενο μας βοηθητικό; Υποστήριξε μας! Κέρασε μας έναν καφέ! 

You May Also Like

0 σχόλια